امام صادق علیه‌السلام فرمود:
میل به دنیا، مایۀ غم و اندوه است و بى‏‌میلى و زهد به دنیا، مایۀ آسایش دل و پیکر است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » اخبار ویژه » اسلایدر » اقتصادی
یکپارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی در ۴۵۰ شهرستان کشور آغاز شد

یکپارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی در ۴۵۰ شهرستان کشور آغاز شد

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: با ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی طرح یک پارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی در ۴۵۰ شهرستان کشور به طور همزمان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری انعکاس آینده به نقل از تسنیم،

رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی کشور به مناسب روز زمین اظهار داشت: برای جلوگیری از فرسایش خاک تثبیت خاک اهمیت زیادی دارد و از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی است و اهمیت آن از ایجاد تعادل در منابع آبی کشور نیز مهم تر است.

وی با بیان اینکه غذای کشور به تامین امنیت زیستی و حفظ خاک وابسته است  افزود: یک پارچه سازی و تجمیع اراضی کشاورزی از جمله برنامه های مهم وزارت جهاد کشاورزی برای تحقق این امر است که برناهه های های آن به صورت عملیاتی به استانها ابلاغ شده است.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: بر اساس ابلاغ انجام شده در ۴۵۰ شهرستان کشور این عملیات به صورت یکپارچه انجام می‌شود.

۲۶ هزار ساخت و ساز در اراضی کشاورزی تخریب شد

وی تصریح کرد: برای تشویق بیشتر کشاورزان به یکپارچه سازی اراضی، افراد در اختصاص تسهیلات بخش کشاورزی مانند دریافت نهاده ها تولید، بذور و اجرای سامانه های نوین آبیاری در اولویت قرار می‌گیرند.

افلاطونی گفت: در سال گذشته حدود ۷۵ هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی شناسایی شد که در آنها ۴۸۳۴ مورد تبصره یک اجرا شد و دستور توقف عملیات دریافت کردند.

وی اظهار داشت: بیش از ۲۶ هزار مورد از ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نیز تخریب و به حالت اولیه برگشت. همچنین ۱۵۲۳ مورد از بناهایی که به طور کامل ساخته شده بود با حکم مراجع قضایی قلع و قمع شد.

افلاطونی همچنین درباره رفع تداخلات اراضی کشاورزی گفت: ۳۶ درصد از اراضی کشاورزی رفع تداخل شده است و امیداریم که تا پایان سال با همکاری دستگاه های ذی ربط بتوانیم در کلیه اراضی رفع تداخل داشته باشیم.

تعدادی از دهیاران به دلیل تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی مراجع قضایی معرفی شدند

وی در پاسخ به سوالی درباره همکاری دهیاران در تغییرکاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی و ساخت و ساز در آنها گفت: مشکلات زیر بنایی  کمبودهایی در خصوص تامین تفرجگاه های مورد نیاز مورد در منابع طبیعی وجود دارد به همین منظور مردم خود به سمت ویلاسازی ها رفته‌اند.

رئیس سازمان امور اراضی ادامه داد: باید توجه داشت که از بین رفتن اراضی کشاورزی امنیت غذایی کشور را به خطر می اندازد و با هرگونه تخلف در صورت گرفته در تغییر کاربری اراضی کشاورزی برخورد می شود و در این ارتباط تعدادی از دهیاران برخورد و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم اظهار دشت: در تاریخ ۲۷ اسفند سال گذشته تا ۱۳ فروردین سال جاری ۵۵۷۲ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی کشاورزی شناساسی شد و همکاران ما در تعطیلات نوروزی به طور تمام وقت در حال نظارت بودند.

افلاطونی گفت: هر گلونه ساخت ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی مانند ساخت دامداری و کارگاه  و غیره را مانند ساخت و سازی انجام شده برای ویلا با آن برخورد می شود.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*