• 03 فوریه 2020 - 20:27
  • نویسنده : سید سعید مدرس صادقی
  • منبع : انعکاس آینده
اتاق اصناف کشاورزی در کشور راه اندازی می شود
برای اولین بار در کشور؛

اتاق اصناف کشاورزی در کشور راه اندازی می شود

رونق و توسعه تولید با راه اندازی اتاق های اصناف کشاورزان

به گزارش پایگاه خبری انعکاس آینده به نقل از پات، مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اعلام این خبر گفت: با تصویب هیئت وزیران تشکیل اتاق اصناف کشاورزی در دستور کار این سازمان قرار گرفته و تا ۶ ماه آینده اولین اتاق‌های اصناف کشاورزی ایران راه‌اندازی خواهد شد.

دکترحسین شیرازد ابراز کرد: با راه اندازی اتاق های اصناف کشاورزان و مطالبه حقوق صنفی فعالان این بخش، تولید رونق و توسعه پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۰۸شغل در بخش کشاورزی شناسایی و کدگذاری شده‌است، افزود: این بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی و با هدف هویت بخشی به این مشاغل انجام می شود.

 

شیرزاد با اشاره به خروج نام سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از لیست شرکت های قابل واگذاری، این امر را یک تجدید حیات و نوزایی دانست که با نوعی تجدید ساختارها همراه بود.

این مقام مسئول به افزایش سرمایه سازمان مرکزی تعاون روستایی به کمک شبکه نیز گریزی زد و افزود: این سرمایه از ۸۱۳ میلیون تومان حدود ۴۰ سال قبل الان به ۷۳۵ میلیارد تومان تبدیل شده که در حال حاضر حدود ۲۱.۸ سهام سازمان دست شبکه است.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ابراز کرد: این سازمان برای اولین بار موفق شد خرمای استعمران، رب گوجه فرنگی، شیر خشک و زعفران را وارد بورس کالا کند و تجارب موفقی را در حوزه تنظیم بازار کسب کند.

شیرزاد کنترل سونامی مازاد تولید گوجه فرنگی را به عنوان یکی از موفقیت های سازمان تعاون روستایی نام برد و افزود: بیش از ۳۹۰ هزار تن گوجه فرنگی را به صورت حمایتی و بیش از ۹۰ هزار تن گوجه فرنگی را به صورت توافقی از کشاورزان خریداری شد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به اینکه گوجه ها تبدیل به رب شده و قسمتی از رب تهیه شده به صورت فله در بازار بورس فروخته شده است، تصریح کرد: رب اسپتیک باقی مانده از اواخر اسفند و فروردین با حاشیه سود مطمئن تر به فروش می رسد.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به ورود این سازمان به بازار زعفران نیز اشاره کرد و افزود: به منظور جلوگیری از ضرر و زیان زعفران کاران وساماندهی بازار فروش تاکنون ۷۴ تن زعفران و به مبلغ بیش از یک هزار میلیارد و ۷۰ میلیون تومان از کشاورزان خریداری شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، کنترل و نظارت مستمر بر تعاونی‌های اعتبار بوده و جلوگیری از بحران این تعاونی‌ها را از دیگرگام های موفق برشمرد و گفت: حدود ۱۲۰۰ واحد اعتباری فعال در کشور وجود داشت که عمدتاً بحران زا بودند این واحدهای غیرقانونی جمع آوری شد و در حال حاضر ۱۴ تعاونی اعتبار باقی مانده است و بحران‌های سابق وجود ندارد.

وی افزود: صندوق تعاون روستایی ایرانیان ساماندهی شده که هیئت مدیره و اساس نامه اش تغییر کرده و مصارف آن کشاورزی شده است.

شیرزاد اظهار کرد: از دیگر اقدامات صورت گرفته تغییر ساختار نیروی انسانی اتحادیه، جایگزینی مدیران جوان با تحصیلات عالی و توانمند بود که این تغییر نتایج مثبتی را در برداشت.

این مقام مسئول تصریح کرد: سازمان تعاون روستایی کشور با رکورد زنی در خرید توافقی ۱۷ محصول مرزهای نوین و جدیدی را در نوردیده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، تنظیم بازار میوه شب عید سال ۱۳۹۸ را از دیگر دستاوردها برشمرد و افزود: نزدیک به ۱۰۰ هزار تن سیب و پرتقال با کمترین افت و ضایعات در کل کشور پخش شد.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: استان فارس یکی از قویترین استان ها در حوزه شبکه تعاونی کشور است و استان بسیار مهمی در زمینه خرید گندم و گوجه فرنگی می باشد.

او علت اصلی حضور خود را در این استان، هماهنگی با شبکه تعاون روستایی این استان به منظور خرید آتی گندم، خرمای توافقی، مرکبات و سیب بیان کرد.

شیرزاد، از راه اندازی اولین پایلوت ساماندهی شرکت‌های تعاونی زیان‌ده در استان فارس با همکاری شبکه تعاون روستایی این استان نیز سخن گفت و افزود: به منظور تجمیع یا انحلال شرکتها، استان فارس به عنوان پایلوت مرکزی یا هاب منطقه ای در نظر گرفته می شود و اتفاقاتی که در فارس می افتد می تواند مبنایی برای دیگر استان‌های همجوار قرار بگیرد.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران بیان کرد: از دیگر برنامه ها خریداری یک کارخانه فرآوری و صنایع تبدیلی در حوزه صنایع تبدیلی تولید رب گوجه فرنگی و سایر محصولات کنسانتره یا آبمیوه گیری سایر محصولات باغی است که کارخانه مورد نظر در یکی از شهرک‌های صنعتی استان فارس که به کانون های مبدا تولید نزدیک باشد خریداری می شود.

 

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*