امام صادق علیه‌السلام فرمود:
میل به دنیا، مایۀ غم و اندوه است و بى‏‌میلى و زهد به دنیا، مایۀ آسایش دل و پیکر است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » اخبار ویژه » اسلایدر » اقتصادی
  • شناسه : 6577
  • 24 جولای 2022 - 8:10
  • 25 بازدید
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : سید سعید مدرس صادقی
  • منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
کیفیت نان تنها تابع گندم نیست
در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد

کیفیت نان تنها تابع گندم نیست

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی تهران گفت: در کیفیت نان مولفه‌های متعددی از جمله کارگر، ماشین آلات و ... اثر گذار است.

به گزارش پایگاه خبری انعکاس آینده به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان آقای عباس ارشدی گفت: گندم هایی که در فرآیند تولید و مصرف داریم، بهترین نوع گندم از جهت گلوتن و پروتئین است. با توجه به تامین بخشی از گندم مورد نیاز از مبادی خارج، گندم های تولید داخل و خارج براساس کیفیت هایی که دارند پس از اختلاط به کارخانجات تحویل داده می شود.

ارشدی می گوید: بنابر آزمایش های صورت گرفته، آرد و گندم کشور از جهت گلوتن و پروتئین بالاترین‌ استاندارد را داراست که با این وجود ادعا و شکایت مبنی بر عدم مرغوبیت گندم را قبول نداریم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی تهران گفت: در کیفیت نان مولفه هایی همچون نیروی انسانی، ماشین آلات پخت و فرسودگی و استهلاک آن اثر گذار است و به عبارتی در کیفیت نان تنها گندم اثر گذار نیست.

طبق اعلام‌بازرگانی دولتی تایج ارزیابی کارشناسی مرکز مذکور از کیفیت نان‌های سنتی شامل سنگگ، بربری، تافتون و لواش در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۱ مطلوب اعلام شده که بر مبنای آن، کیفیت نان‌های تولیدی کشور با استاندارد ۲۶۲۸ منطبق بوده و با قرار گرفتن میانگین نمره کیفیت در محدوده ۸۶ تا ۱۰۰ از وضعیت مطلوبی برخوردارند.

برچسب ها

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*